Press hold

Här sitter jag med tossingarna på elementet (som äntligen, äntligen, äntligen fungerar!), lyssnar på Johnossi & laddar upp bilder på Facebook.. vilket tjat det har varit om bilden på allas vår "California". Lugna bullar, den är på uppladdning!

Gårdagen som sagt.. två timmars bilresa, djupa samtal, förtroenden, besvikelser och insikter varvat med en fantastisk samling musik. Vi gick in på en himmelsk skivaffär med riktiga guldklimpar. Expediten var en grabb med världens största skägg, ett hår att förundras och fascineras över, och stora kantiga emo-glasögon. Den människan är skäl nog att återvända dit igen.
image117
Fika, stadsvandring och oförberett möte med folks från Johnossi och Shout Out Louds. Vi stod ute och fimpade ett bra tag. Några få regndroppar från himlen, annars syrlig luft och en atmosfär som fick dig att bara vilja blunda, andas och förbli..

FIne Line Café var mysigt. Nico Vega sparkade igång showen och det var bra, riktigt bra. Ännu bättre skulle det dock bli när Johnossi klev på och slog av sina akustiska psalmer som aldrig skulle fått ta slut om makten var i min hand. Shout Out Louds var också toppklass och efteråt blev det långa, glada stunder med grabbarna, som slog Peter, Bjorn & John med hästlängder vad gäller charm & leenden. De ville dra med Nicco och mig till en bar, men den tunga drinking age på 21 stoppade mig vid dörren. Igen.

image126
Nu väntar Architecture in Helsinki, Modest Mouse, Stars.. och många, många fler spelningar på att få upplevas! Vet ni hur skönt det är att ha hittat någon med indie rock-scenen som fast punkt? Du är nästan lika bra som en europé, Nicco!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback