Main offender

Klockan är halv sex på morgonen och jag kom precis hem från en svinigt bra spelning med The Hives på First Avenue.

Sounds like an amazing night, huh? Kommer tilbaka såhär på morgonkvisten.. men nej, ingen blöt efterfest och inget rock n'roll här. Istället har jag frusit röven av mig i en kohage halva natten.

Tysta ord.

Jag vet att hon vet att jag vet.

Det är dåligt nu.

Ikväll är det Hives som gäller.


:(

Idag ar inte ratt dag for att vara sjuk!

Ledsen.

Jag ville verkligen gora det idag. Halla talen. Har nog aldrig varit sa besviken pa mig sjalv. Varfor Lovisa, varfor? Du var ju pavag dit. Stressduschade, laste igenom och gick ut genom dorren.. och vande. Det ar inte okej.

Jag tanker inte ata. Inte trana. Idag ska jag gora min laxor och jag ska skarpa till mig. Ordentligt.

Det ar inte okej.

Poff.

Klockan ar 02:57 och jag har tre tal att fardigskriva.

Idag fick jag sparken fran mitt jobb. Haha. Bra dar. Lite lustigt ar det anda. De forsta tva gangerna jag missade mina arbetspass var det p.g.a. att jag trodde jag jobbade varannan onsdag liksom jag jobbar varannan sondag. Ingen sade nagot till mig forran Adam berattade att de saknat mig under de arbetspassen. Jaha, bra att de kontaktar en ocksa. Tidigare i veckan forsvann min kalender vilket gjorde att jag totalt glomde bort att jag jobbade idag. Sa idag blev jag visst struken fran schemat. Ingen som sagt nagot till mig om det heller; ater igen ar det Adam som fatt informationen. Naja. Var ju mest nagot jag gjorde pa skoj. 6 dollar i timmen= 37 kr. Tror nog att jag overlever! Imorgon borjar dessutom hip hop:en sa det ska bli sjukt roligt!

Vem ar nasta?

"Tutor Bode's wondering if Lovisa's relationship with A, is really healthy for her"

Tutor Bode asked this, Tutor Bode asked that! VILL TUTOR BODE VARA SA VANLIG OCH TA SIG I ROVEN?

Eller atminstone prata med Lovisa istallet for alla varldens barn runtomkring.

SE UPP!

Nu kommer jag och äter upp dig

Dag out, day in

En dag som alla andra. Numera. Skulle träna igår.. fastnade i biljardrummet med A och när de låste byggnaden gick vi ut till bilen och pratade, pratade, pratade. Snart visade klockan fem och vi ställde klockan på sex. Halv åtta vaknar vi och A inser att han är en timma försenad till sitt jobb. Tredje gången gillt= kicken. Han flyger upp, kastar sig över sätet, två (öppnade) cola-burkar flyger genom luften och jag stirrar förundrat på hela dramat. Läskedryck som regnar över sätena och ett berg av jagvetintevad som lämnar sin trygga plats under vindrutan och faller ner över det största sopberget du någonsin skådat på A's golv. Han svingar saker ut genom fönstret och lägger gasen i botten. (Jag skrattar högljutt när jag läser detta. Så fantastiskt var det. Något som borde blivit fast på film).

Har nyss kommit tillbaka från polisen, och hann även med en sväng till doktorn. Han säger att det är lugnt, att jag redan är "skinny". Jag får för mig att det bara är ett sätt att provocera. Han vet hur arg jag blir. Ute är det underbart. Vitt och bländande soligt. Jag bara ler. Adam fick inte sparken. De älskar honom för mycket. Han är nog första undantaget i historien. I morse var det likt ett skyfall blodet strömmade från min näsa. Satt på min första lektion och tvingades springa iväg och vara borta i minst en kvart innan jag fick det att lugna ner sig. The Crucible ikväll. I'm excited.

Dagens mest meningsfulla.Vissa ordbajsar bättre än andra.

Har kommer den.

Kanner det i hela kroppen. Trottheten. Den dar som kom over mig for ett par veckor sedan.. hemskt var det. Vibbarna som foljer mig nu gor mig inte glader. Inte, inte, inte. Jag maste fungera idag. Har mycket att astadkomma. Bland annat har jag en uppsats som ska in imorrn. Ni vet en san dar man fick utdelad forsta dagen och inte reflekterar over forst kvallen innan.. Har ingen aning om vad min professor forvantar sig heller. Har missat bra manga lektioner pa sista tiden.. sakerligen var dar en del information om det har papperet. Det enda jag vet ar att rubriken ar "Objective Justification". Det ar allt. Hm, ska man lyckas spinna vidare pa det?

Nu blir det att skriva tva tal.. Uhhhhh. Gaspar hela tiden. Inte bra. Och var ar koffeinpiller-burken?!?

Fis

Idag skolkade jag från alla mina lektioner. Varje ursäkt var unik. Gick omkring i pyjamas hela dagen och tränade inte först tolv i natt. Ville pussa lite på A, och de fem tänkta minutrarna blev 5,5 timmar. MEN. Jag har i alla fall städat mitt rum idag samt återupptagit kontakten med min kära Marie. Dessutom har vi nu fått tag på biljetter till Hives. Äntligen. Lättnaden är obeskrivlig.. Nu måste vi bara få tag på en bil. Ska nog pierca mig i övermorgon. Är lite sugen..

Ajöken fröken

Mhhh. Så amerikansk har jag blivit.


Ps.

Jag saknar min Blomma*

Ar en vana, ar en vana?

Jag insag just nagot.

Hela tiden hor vi om det, blir varnade och tillsagda.. Det ar ett farligt omrade, ge fanken i att utforska det! Varfor? Jo, for att det ar sa forbaskat latt att fastna i det.. Sa svart att sluta nar man val borjat. Det ar sa hon fungerar, manniskan.

Anda kan man inte halla sig ifran det. Vi slets och dras emellan och tillslut har vi sugit oss fast i nagot vi blivit varnade om under hela var uppvaxt. "Lat bli det!" Forsent, vannen. Du ar redan fast. En vana ar en vana ar en vana. Forstar ni?

Jag tror att jag har forstatt det nu.

Tjock

Idag har jag varit glad hela dagen.

Problemet ar att jag inte har gjort ett kiss. Inte ens ett litet. Berget med laxor vaxer. Imorgon ska jag redovisa om Gi-metoden. Bra att man kommer nagon vart med Powerpoint-presentationen. Bra. Traffade i alla fall min kare counceller idag. Jag tycker om att imponera pa honom. Han verkar vara van vid att alla college-flickor ar korkade. Det ar ganska fantastiskt. Vi jobbar pa med mina matvanor och det gar sadar. Jag skams lite nar jag ska redovisa veckan som gatt.

Min svenska ar alldeles fruktansvard. Den har nedgraderats nagot brutalt sen min svenske kompanjon blev utkickad. Jag far verkligen anstranga mig for att hitta orden.. och jag inser att det later forskrackligt. Jag och Ticketmaster ar ovanner; inte p.g.a. utbudet, utan for att jag som internationell bryd inte kan bestalla darifran. For forsta gangen pa 2 veckor finns det i denna minut Hives-biljetter och jag kan inte bestalla. Andrea jobbar och har inte mobilen pa sig. Kanner ni frustrationen? Kanner ni med mig?

Ok.

Jag måste börja sova om nätterna.

-

DET ÄR ETT SÅDANT KONSTANT KAOS JUST NU


Monday

Imorrn blir jag vettig.

2400kcal

Ja, det var ju nodvandigt.

Har inte tid med sa mkt traning idag.


Chansa inte.

Klurifnas

En bil, en laptop, glidmedel.

?

Vad de har for planer kan man ju uuundra..

Vi har undrat hela dagen. Nu jobbar A (ingen benadning-trots tusen calls pa kna) och jag ska forsoka ta mig i kragen och skriva ett informativt tal om GI-metoden. En snygg Powerpoint-presentation skall skapas ocksa.. vi far val se om jag sitter har an, nar morgonen slagit in.


Skada

Tog jag verkligen med mig soppa till Yran forra aret?? 

Kycklingsoppa, Mexikansk.. fransk loksoppa (som jag inte ens tycker om. De pasarna inneholl bara mindre kalorier). Att jag inte genomskadade mig sjalv..? Vilket beteende jag sysslat med hela den forra sommaren! Nar jag tanker pa allt.. allt dumt som gjorts. 

Korkad? Jo. 

Happy valentine's day

           image189  image190                       

Gasp.

Klockan aro fyra (pa natten) och jag ar precis tillbaka fran en vard konsert med Linkin Park (+ Coheed). Nu blir det plugg, plugg, plugg!

Idag har jag ätit:

image185     image186image187
Ett helt pkt 368g                                    Ett helt pkt 347g                                                        Ett helt pkt 453g


Tredje tisdagen i rad. Äckligt, äckligt, äckligt!

Energi

Jag är hyperpigg. Det är inte min rumskompis. Hon sover.. vilket betyder att jag inte kan tända lampan och jobba på monsterprovet jag skolkade ifrån förra veckan och nu har på onsdag. Usch. Last week var verkligen ingen höjdare.. missade ett tal, två prov och oräkneliga lektioner. Allt var bara kaos. Det har till stor del att göra med det jag tänkte skriva om.. men borde låta bli med. Speciellt imorgon med tanke på den oändliga hög med läxor jag MÅSTE ta tag i då (vilket vi alla vet ökar chansen för ett snorlång inlägg). Önskar att det fanns någonstans att sitta här i Centennial. Jag kan banne mig inte plugga i TV-rummet där bruttorna kollar på såpor..

Oink.

Trist.

I övrigt får inte A vistas i the dormitories längre. Inga fler eftermiddagsnaps och söta snarkningar i min säng och inga fler härjningar i killarnas korridorer.. inget fellowship i Dans eller Jordans rum, eller filmtittande eller.. något som sker utanför cafeterian. Det jobbet får han behålla och fortsättningsvis också äta med oss. Men that's it. Han är bannad från alla andra byggnader på hela skolan.. ganska sunkigt, måste jag säga. Är i alla fall glad att han kan vara kvar här lite.

I need you.

Ah.

Tillbaks!! UNDERBART att få svettas lite. Plötsligt känner jag ett behov av att skriva av mig om något viktigt. Något jag utelämnat ganska rejält i den här bloggen som serves as något jag inte riktigt är säker på. Det är många saker som slår en när man flåsar där på rullbandet. Många tankar som kommer upp. Pluggandet av Chr. Doctrine gick galant, och av den anledningen borde jag snarare ägna resten av kvällen åt att få den färska kuskapen att fastna istället för att sitta här och skriva om något som förmodligen kommer ta ett par timmar..

Vi får se hur det slutar. Må väl!


Det här med fett.

Jaha, det var ju mycket man lyckats åstadkomma den här måndagen. Balle också. Har så fantastiskt mycket att göra.. vilket jag glatt firade med att springa ner till godisautomaten x 10000 och inhandla: Reese's peanutbutter cups.. Milkyway... Snickers... Reese's peanut butter cups... 3 Musketeers... Twix... Reese's peanut butter cups... Kalorier för tre dagsbehov ungefär. Grattis, grattis. (Och så undrar jag varför jag blivit fet)

Seriöst, jag äter som en hel häst. Inte nog med att det inte finns någon ände på den mat jag proppar i mig, det är oändligt mycket crap som dagligen slinker ner. Hade det inte varit att jag befinner mig i gymmet 2-3 h varje dag hade jag definitivt varit i den högre viktklassen på den här skolan..

En väldans skillnad mot de första 3 månaderna i den här skolan då jag var hur strong & strikt som helst och loosade en fjärdedel av min vikt ungefär... Nu har jag spårat. Det var efter en ångestladdat Florida-vistelse med en massa skräpmat och utan ordentlig träning som jag föll.. Joggade desperat omkring på stranden, men muskler blev fett ändå. Ångest- mer fetmat. Ta tag i dig själv kvinna.

För det är ju faktiskt så. Ju sämre man mår, desto mer mat. Mångas onda cirkel misstänker jag. Det är när jag är som smalast jag mår bäst och kan äta hälsosamt. När något mindre hälsosamt slinkit ner känns allting värdelöst och "allt-eller-inget"-tänkandet sätter in, vilket leder till mer och mer onyttigheter och på den vägen är det. Så visst kan jag förstå svårigheten i att komma ur en övervikt.

Nu blir det gymmet!

Fram med skurhinken!

Allright.. Mrs. Willis väntade på mig utanför klassrummet när jag gick av sista lektionen innan lunch. "Do you mind following to my apartment for a couple of minutes?". Hon bor på skolan. Det är lite halvlustigt, bakom en disk och två dörrar fanns en jättesöt lägenhet. Slog mig ner i soffan och fick sedan höra allt jag visste att jag skulle få höra. Det talades bland annat om kvinnors känslighet för "the hard liquor" jag druckit den där lördagen. Nej, minsann, rom är bara till för starka män! Hon hade med egna ögon skjutsat in stackars flickor till sjukan, så hon visste vad hon talade om, damen.. Tårögd blev hon också. En obekväm känsla, då situationer som dessa ofta får mig att vilja fnissa.. Hon hade talat med W.P Schon också, the vice president. Satte upp en appointment med honom och efter Public Speaking var det dags att åter igen infinna sig på hans kontor.. Jag vet inte vad det är, men för mig är han den mest finkänsliga människan på den här skolan. Detta har jag tyckt enda sedan jag hade BHL med honom förra året, och just därför har jag blivit så chockad av senaste tidens bravader och hans handlingar gentemot dem.. Det går liksom inte in i mig att den där genomfina äldre mannen schasat iväg X & Y när de satt där storgråtande och smällt igen dörren för A med orden "DEFINITELY NOT!" Jag fick honom tårögd också. Han ville veta vad som sagts mellan mig och Mr. Loe. Det kändes inte helt bekvämt, men en del deep talk blev det i alla fall.. Nu till the exciting conclusion about my punishment:

Jag ska städa toaletter.

Toaletter. På Augustana.
...........................................
HAHAHAHAHAHHAHAH

Make a prayer

Om 10 min har han möte med vise presidenten. Jag mår inte alls bra just nu. Det är allmänt känt att Schon inte gillar A, något som visade sig tydligare än någonsin på deras senaste möte (som aldrig blev något möte då Schon avvisade honom innan han ens klivit innanför dörren). Blir han bannad från skolan vet jag inte vad jag tar mig till. Hoppar av i protest?

Hittills har jag fått känslan av att han gillar mig, så kanske kan man ha lite inflytande där.. Har en del vettiga argument i bakfickan som jag ser fram emot att få använda om så ska behövas. Om inte.. om inte..

Jag vågar inte tänka mer.

Spårat

Igår skulle vi bowla. En liten "avskedskväll" för de två som lämnade skolan tidigt imorse. A hade rom. Jag avskyr rom.  Djup diskussion på Johannes rum. Jag grät. Har aldrig gjort under alkoholpåverkan förut. De bara rann.

Det sista jag minns är Mrs. Willis face då hon föser in mig på mitt rum. "You've been drinking. We need to have a talk, but not tonight". Var kom hon ifrån?

A berättade att jag hade somnat (som vanligt). Han åkte till Perkins och när han kom tillbaka var jag borta. Jackan, ID-kortet och mobilen låg på Johannes rum. Men jag var inte där. Han hade sprungit runt överallt och letat. Alla rum och toaletter på hela campus.. han hade till och med sprungit över till Augustana och Centennial och letat. Tillslut var han tvungen att gå ner till Tutor Bodie och be om hjälp. På frågan om han hade sett mig svarade han: "Yeah, she walked in to my office earlier tonight"

????????????????

Tutor Bodie är min lärare i BHL. Jag kan väl säga som så att jag inte ser fram emot min lektion i det ämnet imorgon. Oh, man...

Tillslut hittade de mig i källaren. Där låg jag och sov i en soffa. Adam bar mig hela vägen till mitt rum. Nu till Mrs. Willis.. var kom hon ifrån? A säger att han bäddade ner mig. Men jag är väldigt säker på att hon ledde mig till sängen. Många pusselbitar som saknas..

Dessutom kanske inte Adam får vara på campus längre. Efter detta. Det skulle suga något brutalt. Jag åker hem om det händer. No more of this.

TorsdagstrippLiten inblick i bilresan till Mankato. Vi lät Joel ha hand om vodkaflaskan. Sedan var hela dagen gjord.

Jag köpte skor till A, smuttade på alldeles för goda moccas, och upplevde en ny definition av "smörpopcorn" (i det här landets biosalonger innebär det att en halv liter smält smör hälls över dina popcorn. Kladdigt och ganska så äckelipäckligt)

?

Folk säger att det ska bli fyrtio minusgrader här idag. Både celcius och fahrenheit. För oss icke-matematiker finns det nämligen en punkt då de båda möts.. Doesn't make any sense at all to me. Men kallt blir det nog.

Dessutom är det storm. "White.."-something, kallar dom det. När det är alldeles kallt, vitt och blåsigt ute och absolut omöjligt att se något. Då somnar New Ulm. De stänger av alla gator och tvingar folk att hålla sig inomhus.

Hoppas att det sker.

;)

Caramel icecream with cinnamon bun dough & a cinnamon streusel swirl

Dagens!

image184

Växa upp? Va?

A & Olivia i ett nötskal

http://myspacetv.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=2049994

:-(

Jag är så fruktansvärt trött på den här skiten. Den förstör allt. Imorgon är jag sjuk. Darrat och sovit sedan klockan fyra idag. Hur ska jag bryta cirkeln?

Nu händer det saker.

Helt galna sådana faktiskt...

Nytt.

Kunde inte sova. Tankarna kliade och i någon slags desperation sände jag iväg ett sms innehållande mina livsfrågor.. Bara några minuter senare hörs stenkast på mitt fönster och utanför står han och huttrar. Min. Vi satt i lobbyn tills reglerna säger att alla karlar måste hålla sig borta. Flyttade ut till gömman mellan ytterdörren och innedörren. Pratade ännu mer. Har bestämt oss nu. De hade fel. Det är så fint.

DU ÄR SÅ FIN

Jag har en annan.

Och dragningskraften är besynnerlig. Jag började vänstra lite smått i förrgår. Statistiken är redan hög, sidvisningarna många, och kommentarerna droppar in likt.. något som lyst med sin frånvaro under hela min tid på blogg.se.

Jag skäms lite över att finnas på Metrobloggen. Men det är kul. Lite beroendeframkallande sådär.

Jag tänker fortsätta vänsterprassla lite, but I won't give up on you!


Nu.

En sak har jag förstått. Och det är att jag verkligen måste planera mina dagar. Lägga upp dem och punkta upp min mål och måsten. Annars går det inte. I ett "swisch" är dagen över och inget gjort. Sen kommer ångesten. Nej, inget mer sånt. Som den "list-människa" jag är blir det nu en noggrann förberedelse inför varje morgondag. Vissa behöver det, och jag har insett att jag är en av dem.

Fast.

Har fortfarande inte gett mig iväg. Varför?

JAG VET INTE VAD JAG VILL.

Och jag avskyr det. Förra veckan gjorde mig confused. Fredagen ännu mera. Insåg nyss att jag inte ens kan stå för det. Inför vissa. Skäms? Nej. Kanske? Ja? Nej.

Egentligen vet jag ju. Men samtidigt. Hur mycket ska man tillåta sig själv att leva i nuet?

När man redan vet hur det kommer sluta. Hur sista versen går.

Sön...snödag.

Insåg imorse att jag hade hand om salladsbaren och fick stressduscha och rusa till the caf. Nu vill jag bara träna, träna, träna. Sprang tillbaka hit för att hämta mp3:n. Absolut nödvändigt. Har tal imorrn. Uh. Inte börjat skriva på än. Måste avsluta The Dollhouse också. Det kan jag göra medan svetten rinner.

Hej så länge!

Gamla goda tider.


Porn quality

image183

Han är ganska gullig när han försöker sig på ego-pics. Visst?

Där har vi läppen i alla fall. Den som skall piercas om. Ska jag också? Han tycker det. Har ju för tusan velat pierca läppen sen jag var 14. I princip. Något som hindrats av föräldrar, tandställning, etc. Så nu då? Nu, nu, nu?

Jag är mer inne på en tattoo. Det ska jag göra. Helt klart. Men Mankato.. lipring... tips?

Just det.

Dagens (årets?) roligaste:

Ah.

Titus mobilalarm: "BOW BOOOOW!"


Internt klockrenhet som kommer räcka länge, länge, länge.

En dag som försvann

Öl. Hotell. Nästan, nästan en fight.. Det var gårdagen.

Och idag då? Tja. Vi bestämde oss för att ta en nap. Vaknade upp  vid fyra. Pratade till halv sju. Klockan sju var det Talent Show. Jag tänkte träna men upptäckte att det var stängt idag p.g.a. att det är "Winter Carneval Week". Bajs. That's all I have to say.

Våffeldag idag, som ni vet. Och det känns.

Damnit.


Ett, två, tre.

Nu blir det att få upp ett system här. Något bestämt, något hållbart.
Inte en massa fusk och undantag.

Från och med nu bestämmer jag mig för mig själv att köra GI. På allvar. Frukost, lunch, middag.

MEN:

- Jag måste få tillåtas mina tjockvåfflor på lördagsmornar
- Om en väldigt chokladig skapelse finnes skall det unnas!

Punkt. Det är reglerna (och undantagen).
Inga andra. Nu och alltid. Och i evigheters evigheter.
Kanske inte, men för den närmaste framtiden.

Inget småätande, inga automater, inget fusk. Och bara en portion. Helst.

NU ÄR JAG PÅ GÅNG!

Faith

Tänk vad fem minuter kan göra.

Förändra.

Önskar jag kunde göra något för dig.