With our love, we can save the world

Uppsala-Vingåker
Vingåker-Uppsala
Uppsala-Vingåker

Så blev det. Vingåkersfestivalen fick ge vika för att skona min ekonomi. Lite ironiskt med tanke på det fullt överkomliga inträdet på 40 riksdaler. Nu laddar vi för Yran nästnästa vecka istället!

Bastubad & mys framför brasan vid midnatt är ett måste varje sommar. Solen kikade fram oftare än på länge. Som alltid under den här tiden på året vid Hjälmaren. Vemod. Det är så många man inte kommer se på så länge nu..

Nu är resan bokad till Ljungby, där det blir en natts sömn hos Pillamajorna innan det bär av till København tidigt på morgonkvisten den 24:e augusti. Därifrån tar vi flyget som efter mellanlandningar i Amsterdam och Chicago, slutligen tar oss till Minneapolis. Det börjar närma sig nu.. och jag har upptäckt att det vid vissa tillfällen kan vara till ens fördel att råka vara medlem på lite för många communities än vad som anses hälsosamt... Speciellt när ens amerikanska rumskompis 10 månader framöver råkar leta upp en och hitta en där. Hoppas hon är den toleranta typen med tålamod för lite "Lovisa-högar" här och var ;)

image74


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback