1999


Söndag kväll

Tillbaka i Michigan. Och i övermorgon blir det Florida. Buss. 2 dygn.

(och jag har
ingen mp3
ingen mp3
ingen mp3!)

Identy confusion. Råjobbigt. Sedan är jag delad också.. om en massa saker. Blä.

image173

Men Canada var good times!

Canada

Sitter på hotell i Canada och väntar på att segdegarna ska duscha sig klara. Igår kom vi hit, efter många om och men. Kanske att man skulle funderat ihop någon bra historia om vad vi skulle göra här innan vi nådde tullen.. att höra att vi, två amerikaner och två svenskar tjejer, var planlösa en kväll nära midnatt och endast har i åtanke att ta in på hotell.. ja, det gick ju inte hem riktigt. Inte så märkligt när jag tänker på hur det lät, vi framhölls ju som tvättäkta eskorter.. haha.

Vi blev intagna och visiterade, med knäna mot bilens fyra hörn.. sedan rotade de igenom varenda tum av bilen (hällde t.o.m. ut Marias tampongpaket!) innan vi blev inkallade till någon slags disk där ragatornas ragata satt.. bara blicken när vi steg in i rummet.. jag har nog aldrig sett någon himla med ögonen så hårt! Ingen av oss visste riktigt vad det var vi skulle göra där, men vi lämnade fram passen och Maria satte sig ner på sätet intill.. det skulle hon inte ha gjort. Tjosan! Vi trodde att hon skulle explodera av ilska allihop. När vi sedan sprang tillbaka till bilen för att hämta våra I-20 och lade fram dem på disken var det något som gick riktigt fel.. ingen av oss hann riktigt fånga det, men tydligen hade Maria lagt fram sitt papper på ett "kastande" sätt och det var allt annat än okej. "DON'T THROW THINGS!!!" med efterföljande.. "I THINK WE'VE GOT SOME PROBLEM HERE." Jag kan väl säga som så att det var en himla  tur att vi blev utslängda från rummet medan tanten tog sig ett samtal med Maria.. jag var nämligen millimeter från att brista ut i århundradets gabflabb och jag vågar inte tänka på vad som hade hänt då. Det var så absurt. Auktoriteter hit och auktoriteter dit, jovisst, men hon hade ju faktiskt inte gjort ett endaste dugg. När vi väl satt där utanför och väntade tänkte vi alla samma sak: "Nu är det kört". Maria kommer aldrig att ge sig. Inte en chans i hela världen att hon låter sig trampas på sådär. Inte en chans.

Men de släppte iväg oss. Med nöd och näppe tydligen! Vi gick till en bar, där vi var lite yngre än genomsnittet.. när övriga filurer gick iväg för att titta på vattnet (?) blev man ju råttmat. Jisses. 50+are som lägger till en stöt.. inte charmigt. Efter stängning tog vi oss en runda till Seven Eleven och tror ni inte att de smyger upp där bakom mig? Råttorna! "Öhöhö.. saw you at the bar. You think I'm handsome?"

Tillbaka till hotellet blev det klassiskt badande och lite annat värt. Nu blir det frukost på Donken. (För tusende gången. Ghhhhhh. Det finns ett ställe i hela vida världen där jag knappt äter frivilligt.. varför, varför, varför kan vi inte ta in på något annat ställe när det finns så många att välja emellan?!Det  är en fråga jag ställer mig denna studande morgon..  Vi höres!


Efter bilfärd och lussekatter

Tänkte precis börja komponera ihop något mer magiskt här än mitt senaste slafshafs.. men nu hördes det en bil vid uppfarten, och jag antar att det är de som är tillbaka från Taco Bell. Jag bangade. Känner mig lite risig och vill dessutom vara pigg & alert imorgon då vi far till C.a.n.a.d.a. och myser loss med vår vän alkoholen och varandra! Måste ta tag i mitt skolprojekt också (som jag icke har energi nog att gå in på). Nåja, något större roll att jag höll mig hemma spelade det ju nu inte, eftersom jag lyckades lova ut mig själv till en "godnatt-mys-prat-stund" när han är tillbaka. Så här sitter jag och väntar. Tänker minsann inte bli slagen i the competition of awakness! Inte heller bli påsmygen när jag sover.. vilket tydligen varit baktanken här om dagen fick jag höra! Att jag skulle vakna upp med en grabb i min säng där på morgonkvisten. Tji fick han! Är man nattuggla så är man :)

Det var nog fel bil. Men nu hördes en ny? Jajemen!

MPP

Tittade just på bilder på Grand Canyon och det var längesedan något fick mig att må så dåligt. Jag vill absolut inte åka dit, fy sjutton.. jag är riktigt glad att jag hoppar av innan vi nått det under vår California-trip!

Nu sitter jag i Titus rum i Michigan.. Adam ligger bredvid mig och pratar med Steve's ex som slagit sig ner här framför mig. Jag tål inte brudar. De pratar relationer och livsfrågor.. då och då tittar A fram bakom skärmen och kontrollerar att jag inte skriver något dumt. Som om han skulle veta. Ha!

Resan hit blev dramatisk. Helt otippat drog vi plötsligt på onsdagseftermiddagen och jag tvingades kasta i packning för hela lovet på en kvart. Skidåkning och solande på stranden.. en salig blandning! 18 timmars resa. Inte långt ifrån Canada kör vi in på en mack och plötligt hörs en smäll.. sekunden senare fungerar inte styrningen på bilen överhuvudtaget. Tittar, testar, ringer, väntar.. det blir att checka in på hostel. Sam fick sova på golvet.

Två timmars sömn. Bilen fixades och sedan korsade vi Chicago. Det gick rätt fort och snart var vi framme. Jag har ont i halsen och är delad.. på många sätt. Damn it.

Jaja, men det ordnar sig säkert. En viss person sitter och kollar intensivt på allt jag skriver nu, så tack och hej leverpastej!


Engelskaprov, sedan Canada

Det finns ingen regel så farlig att överträda. Nåde den som går emot lagarna av dorms. Killar/tjejer. Dvs: absolut nolltolerens mot kille i tjejernas korridor och viceversa under vardagar samt under helger efter midnatt.

Så plötsligt rycks dörren upp. Klockan är tre på natten och jag sitter och skriver uppsats. Och där i dörröppningen står han, med sitt himla flin. Hur sjutton lyckas man?

Tur att man har en tålmodig roommate. Någon timma senare droppar hon in ifrån jobbet och jag blev alldeles kallsvettig. Bryter man mot regeln är det tack och hej direkt. Utkastad. Men hon tjallar inte. Christine är grym.

Och jag fick just reda på att jag har en dag mindre på mig.. jag kan bara säga såhär: Nu är det kört. I botten.

En tisdag som rusade iväg

En del av tiden slukades upp av Walmart.
Åtta sekunders inblick och en liten Adam.


Måndag kväll

...och här sitter jag och proppar i mig havregryn. Ja, havregryn. Man tager vad man haver?

Vad är det för seriöst fel på mig.

Klockan är två på natten och jag ska utvärdera en historiography av Friedrich Engels om Luther, Muenzer & the Peasant War. Jag är inte sugen.

Nakenbad i the water hole idag. Jag bangade. Var ju tvungen att "PLUGGA". Blir alldeles trött i skallen.. kommer inte framåt överhuvudtaget, och nu kommer jag faila tre kurser jag hittills bara fått A i p.g.a. senaste veckans allvarliga koncentrationssvårigheter. Härligt. Öl, ja, tack. "Tomorrow, in my car?" Javisst, men roligt att jag har ett enormt prov på 24 noveller vars tema, karaktärer, motiv m.m.m.m. jag ska kunna utantill på onsdag.. Djupt där inne någonstans är jag ivrigt intresserad.. just nu? Så less!


Åh,

Jag fryser, har ont i magen och kan inte skriva. Kan inte. Jag tror det kallas kä... nej. Det vill vi inte.

Damn it, Lovisa. Kaffe? Det skulle inte sitta fel. Men de har låst köket nu. Vilket påminner oss om att det faktiskt är slut snart. Väldigt snart. Två dagar, fulla med exams.. sedan frihet. Canada. Jag, Maria, Titsis, Sam och Adam. Drinking age: 19. Det kommer bli fantastiskt kul. Det kryper i hela mig när jag tänker på det! Sedan åker vi till Michigan och firar jul, och sedan bär det vidare till Florida.. där jag hoppar på Cadillacen till Californien.. underbart.

Fyra historia-uppsatser att göra ikväll. Kom igen nu. Det är inte långt kvar. Snart är det över.

Händer under bordet.. en hög i garderoben.. andas in dig...

SKRIVA!

AHHH

Drives me crazy!!!!
På ett mycket bra sätt.


Klockrent

En bil. Många öl. Två pojkar som kissar framför. Kissnödig flicka rusar förbi för att göra detsamma.. och måste bara vända sig om. "OH MY.." halkar, rullar ner i ett dike och knäcker en gran.

Kan det bli mycket bättre..?

Psykologiprov om 5 h. Tjugoen kapitel. Plugga, plugga, plugga!

Sundag night

Trevligare läxavbrytning får man ju leta efter. Mmmh.. cosy. Sedan dessa RA's (alias: gestapos) som rycker i dörren: "SHOE IN THE DOOR" SHOE IN THE DOOR! YOU FORGOT THE SHOE!" Jaja. De sitter ute i bilen och dricker öl nu.. jag måste verkligen plugga. Önskar jag hade motivationen. Men lite healing kisses kanske bringar ny energi :)

Lordag kvall

Titsis kom forbi och fragade om jag ville hanga med pa Cos ikvall.. Det ar arets sista, Skinny & the Pygs spelar och Ben, Adam & alla ska dit. Det vore sa kul sa kul, men det gar bara inte. I'm stuck in front of the computer- sex historia-uppsatser ska skrivas ikvall och jag har bara astadkommit en ("Which ideology or movement has had the greatest impact on history.." Jag tog liberalismen.)

Adam ja.. Vi var ute pa aventyr igar. "Are you scared of hights?". Klockan var runt tre pa natten och vi gick mot jarnvagen, smog in bakom fabriken och tog oss in genom en lucka i tornet.. Kolsvart, dammigt? Manga stegar upp i morkret innan vi nadde toppen. New Ulm's hogsta topp och vi satte oss ned pa taket och tittade ut over staden. Pa hogsta vaningen var jag tvungen att fraga vad det var, det vi trampade i. Det var som damm som gick anda till knana, och det kandes som kvicksand.. "Oh, it's just batpoop"

Det visade sig ganska snart stamma, och sallan har jag skrattat sa mycket som nar Adam forsokte klattra ytterligare hogre upp och en dros med fladdermoss plotsligt far fnatt och attackerar honom! Haha. Min jacka ar inte langre svart, inte heller skorna.. men det var vart det. Saklart.

Idag bakade vi pepparkakor


I just don't know what to do with myself

Vilken kvalité på mitt förra inlägg. Inte.

Så trött, så trött. Somnade uppe i tornet i mitt första försök till läsning till min första final exam imorgon. Supraspinatus, infraspinatus, teres minor, subscapularis.. sedan var det tack och hej. Jag har aldrig varit en sjusovare, alltid varit rädd för att sova bort mina dagar. Men nu.. skulle jag göra vad som helst för lite sömn.. att få sova ut.. en gång.. 3-4 h är för lite. Men det finns inte tid för annat.

Min kropp börjar säga ifrån på många sätt nu. Inte så mycket vad gäller sömn, men.. annat. Det började med de vitnande fingrarna. Tappad känsel och likfärg. Det spelar ingen roll hur mycket man vrider, vänder och masserar, blodcirkulationen kommer inte igång. Säkert en halvtimma sist. Sedan stickningarna och avdomningen i fötterna. Och kramparna. Dessa kramper! Mina fötter lägger av säkert 35 ggr/dagen nu. Det ökas på stadigt, och det är läskigt. Hela tiden. Just nu t.ex.

Vi ballade ur i matan idag. Korvar, hjärnhalvskrig, blottare och pricks. Det var magträning så det heter duga!

På fredag kommer Adam. Och jag har prov i BHL. Musikutbyte med rockflickorna & filmkväll. Hinner inte, hinner inte, hinner inte. Igår åkte vi förresten skidor i Mankato. "Mount Kato". Lika b som det låter. Men mysigt likväl. Tiden, denna tiden! Nu träna + plugga. Sedan sova. I fyra timmar. Minst.

Läxor var det ja.

Ok, so i just joined this group on Facebook, called " 30 Things To Do In An Exam When You Know You're Going To Fail It Anyways!" och det var till mycket nöje må jag säga. Flera av de här påhitten har nyttjats väl av moi, som inte kan låta bli att sätta lite glans på tillvaron när det skiter sig. En mycket väl använd metod efter alltför lite påläsning är denna:

"On the answer sheet find a new, interesting way to refuse to answer every question. For example: I refuse to answer this question on the grounds that it conflicts with my religious beliefs. Be creative."

Jag måste nog säga att det är så jag räddar de flesta situationer. Genom att leka lite med ord. Köra en djupanalys och gräva sig djupt in i den där frågan man omöjligt kan besvara. Dela upp termerna i små bitar.. och hacka sönder dem i ännu mindre sådana! Sedan ställer du dem framför dig, en och en samtidigt som du säger "DOH?" och med djupa akademiska skills, noggrannt förklarar hur korkad den där frågan egentligen är.

Det funkar. Ibland.

Och nu håller Spowdy på att berätta en historia för mig.. som svar på den kortaste frågan jag någonsin ställt. han har berättat i en kvart nu... och jag väntar fortfarande på slutpoängen. Börjar bli lite trött.. gäspar lite lätt..

AdamSpowdy (00:54:31):
so my mom cant cook right
AdamSpowdy (00:54:46): and she is making this dinner called lental soup
AdamSpowdy (00:54:55): i dont know some indian shit
AdamSpowdy (00:55:05): and it calls for peanut oil
AdamSpowdy (00:55:19): and this is right after i get back from ukriane.....
AdamSpowdy (00:55:45): and um in ukriane i got this little doll like the size of a finger....
AdamSpowdy (00:56:02): it was the ukraines churches pro life group
AdamSpowdy (00:56:16): they were passing out 10 week old sized dolls
AdamSpowdy (00:56:25): anyways i got this little doll right
AdamSpowdy (00:56:38): and ummm i wanted to make it float in the middle of a jar
AdamSpowdy (00:56:55): and so i took her
AdamSpowdy (00:57:03): hold on titus calls
 
(JAHA.)

AdamSpowdy (01:25:52): it was supposed to be glorious and we were going to play "get fucked up" AdamSpowdy (01:25:54): great game
AdamSpowdy (01:25:58): ha ha
AdamSpowdy (01:26:08): so i woke up first right and im at steves house
AdamSpowdy (01:26:13): not the appartment
AdamSpowdy (01:26:16): but his house
AdamSpowdy (01:26:26): and i woke up and all the adults are gone
AdamSpowdy (01:26:33): its just me
AdamSpowdy (01:26:36): steve
AdamSpowdy (01:26:38): and mike
AdamSpowdy (01:26:53): and 21 cold beers
AdamSpowdy (01:27:12): the football game started at twelve
AdamSpowdy (01:27:43): and im not actually really in to football....i was more syked to play "get fucked up" AdamSpowdy (01:27:55): but i had this idea
AdamSpowdy (01:28:10): its called....
AdamSpowdy (01:28:16): shit what is it called
AdamSpowdy (01:28:43): POWER HOUR
AdamSpowdy (01:29:01): its basically a shot of beer, every minute, for one hour
AdamSpowdy (01:29:12): so 60 shot of beer in an hour
AdamSpowdy (01:29:17): so five beers in a hour
AdamSpowdy (01:29:41): (sorry im unaware of your math skills)...   : )
AdamSpowdy (01:30:12): but were like "dude fuck that", "theres 21 beers lets each have seven in an hour" AdamSpowdy (01:30:26): so we played the german version of power hour
AdamSpowdy (01:30:38): then the phone ring
AdamSpowdy (01:30:40): s
AdamSpowdy (01:30:43): it was the dad
AdamSpowdy (01:30:59): and lately i have become thei little house bitch who answers the phone
AdamSpowdy (01:31:14): "hey mister weindorf"
AdamSpowdy (01:31:35): and umm...basically he needed me to drive the car back to the house
AdamSpowdy (01:31:48): see he was driving linda to wisconsin so she could sing
AdamSpowdy (01:31:56): in some chior tour thing
AdamSpowdy (01:32:15): and so he was taking his van to the airport and then he was going to rent a car AdamSpowdy (01:32:26): so he NEEDED someone to drive the car back
AdamSpowdy (01:32:30): to the house
AdamSpowdy (01:32:47): he said he will be here in 10 minutes and i should be ready
AdamSpowdy (01:32:55): no why did he ask me to drive?
AdamSpowdy (01:33:14): because mike who is 20 doesn't have a liscense
 AdamSpowdy (01:33:25): and steve.....he just sucks ass at it.....
AdamSpowdy (01:33:33): and so theresme
AdamSpowdy (01:34:01): and you know you gotta be a bad driver when you own dad asks the friends son to drive the van back--poor stever
AdamSpowdy (01:34:12): so im like yeah sure no problem
AdamSpowdy (01:34:14): ....
AdamSpowdy (01:34:22): and i couldnt tell him i was drunk
AdamSpowdy (01:34:28): i couldnt tell him no
AdamSpowdy (01:34:39): basically he thinks i hate beer
AdamSpowdy (01:35:09): and he thinks that im a good kid---....yeah about that
AdamSpowdy (01:35:15): and so i said yeah i can drive
AdamSpowdy (01:35:23): and it was steves birthday that day
AdamSpowdy (01:35:34): so thats another reason why i had to do it
AdamSpowdy (01:35:45): so i quick ran to the bathroom
AdamSpowdy (01:36:00): made myself puke 4 times
AdamSpowdy (01:36:10): drank 5 cups of water
AdamSpowdy (01:36:19): at 7 hotdog buns
AdamSpowdy (01:36:25): and made some ramen noodles
AdamSpowdy (01:36:35): yeah i can make time follow my rules
AdamSpowdy (01:36:44): so then he gets there
AdamSpowdy (01:36:48): and im so drunk
AdamSpowdy (01:36:52): and steves so drunk
AdamSpowdy (01:36:55): and mikes so drunk
AdamSpowdy (01:37:00): but were all acting
AdamSpowdy (01:37:07): and so mike stays home
AdamSpowdy (01:37:33): me and steve get in the car and sit in the back while his dad drives to the car rental place AdamSpowdy (01:38:56): so were in this van and he is the slowest tdriveer
AdamSpowdy (01:39:03): and i gotta pee so bad
AdamSpowdy (01:39:22): the 7 beers and the 5 cups of water
AdamSpowdy (01:39:30): i couldnt move
AdamSpowdy (01:39:34): it hurt so bad
AdamSpowdy (01:39:45): by bladder was ripping at the seams
AdamSpowdy (01:39:50): we finally get there
AdamSpowdy (01:40:02): and i sneak behind him and use the bathroom
AdamSpowdy (01:40:19): and it was orgasmic
AdamSpowdy (01:40:30): so then i got back in the van
AdamSpowdy (01:40:36): and steve pees
AdamSpowdy (01:40:49): and so we started to head home
AdamSpowdy (01:41:02): and the first thing i saw on the road was this massive buss
AdamSpowdy (01:41:06): and it was so big
AdamSpowdy (01:41:09): and scary
AdamSpowdy (01:41:23): and i gotta pee again and so does steve
AdamSpowdy (01:41:33): so we go to a rest stop
AdamSpowdy (01:41:40): steve gets lost in the bathroom


(VID DET HÄR LAGET SLUTADE JAG LÄSA FÖR EN KVART SEDAN)

AdamSpowdy (01:41:50): and then we finally got home
AdamSpowdy (01:41:56): and his mom was there
AdamSpowdy (01:42:04): so we thought we were safe
AdamSpowdy (01:42:36): and the whole time mike was "explaining" why there were 21 empty bottles of beer on the table
AdamSpowdy (01:42:49): and she believed him
AdamSpowdy (01:42:53): that we diddnt drink
AdamSpowdy (01:42:59): he has a really dumb mom
AdamSpowdy (01:43:18): and then me and steve come back in the house.....im quiet
AdamSpowdy (01:43:31): but steve is loud as fuck and falling over shit
AdamSpowdy (01:43:53): and mike and steve got yelled at
AdamSpowdy (01:43:58): but "i hate beer"

SLUT? ÄR DET SLUT HÄR?

JISSES.. Vad frågade jag nu igen? Just det.

"Have you ever drunk and drive?"

Friday nightHittade en video med Shandora i skolaulan från i höstas.. Tänk att jag fortfarande bryr mig om dig, lille trumslagare.. (med vad är grejen med solglasögonen?!) Förstår fortfarande inte vad gårdagen betydde.. men nu vet jag att du är den finaste. Och att jag alltid kommer älska den kroppen. Vad skriver jag? Oh, well.

Det är ju bajs att polisen ska komma jämt, jämt, jämt när det är fest. ALLTID. "SHUT UP! Turn off the music!!! QUIET everybody, down and KEEP quiet!!! COPS!" De kan inte ha mycket att göra. Men denna gång var första gången jag var med om ett par samarbetsvilliga sådana. Ett blått A4 stämplat med "WARNING" sade åt oss att alla under 21 genast skulle bege sig därifrån. I vanliga fall hade man tvångsbehållit hela bunten, gjort alkoblås och delat ut fetingböter till alla underåriga. Så. Tack..?

Vissa mail är mer spännande än andra

image172

Hur många bekräftelser ska man behöva få på en dag?

M: Ja, du vet Mandy.. hon tycker ju du är världens stropp.
L: Va?
M: Mm. Men du tokdissar ju henne hela tiden, så det kan jag förstå.
L: Huh?
M: Men vet du hur mkt hon har försökt att få kontakt med dig eller?! Du svarar ju knappt när hon frågar hur det står till..
L: Vänta.. vem är Mandy nu igen?


Det är råkallt ute och jag påväg till gymmet. Gömmer mig under huvan och ser två individer skymta förbi..

- DITT CP!
(Vänder mig om och ser X + Y)
- Du kollar inte ens när du möter folk alltså?!

Och sen har vi ju Micah. Skolans cutie. Ja, top fem i alla fall. Vi pratade grymt mkt i början, men sedan, någon gång i mitten av terminen fick jag för mig att han hatade mig (inget ovanligt alls) och slutade söka ögonkontakt, gick bara förbi i korridorerna osv.. (Jag hör ju hur sjukt det låter!) Men så ikväll var han ju där. I gymmet. Vid disken där man skriver upp sig. Damn it.


L: Hi... (pipröst)

M: HEY! (högt & glatt)

L: Uhm.. yea.. how's it going? Long time since I saw you.. (HAHA, big lie!)

M: I know!! What's going on about it?!


Och sedan började vi prata. Om hur det varit i början, och hur det plötsligt bara blivit konstigt mellan oss.. How did that happen?! Jadu..


SKärpning, Lovisa. Nu får du banne mig ge dig.


en morgon med aim

Jag har suttit och skrattat oavbrutet hela morgonen. Lovade mig själv att inte logga in på aim på ett tag nu.. men vad tusan, man kan inte hålla alla sina egna löften! Mina grannar måste tro att det är något fel på mig.

AdamSpowdy (10:09:20): is that latin?
Vinylkonst (10:09:16):
http://www.justfuckinggoogleit.com/
AdamSpowdy (10:12:52): he is one of a kind
AdamSpowdy (10:13:05): i have never seen anybody eat like a choking cow
AdamSpowdy (10:13:22): like he dislocates his jaw like a snake and and inhales it in
Vinylkonst (10:13:10): hahahaha
AdamSpowdy (10:13:33): drives me fucking crazy
Vinylkonst (10:13:19): i've never thought about it
AdamSpowdy (10:13:53): yeah well now you will
AdamSpowdy (10:13:54): and you will hate it
AdamSpowdy (10:14:23): at first it is this cute...ha ha...dan you eat funny....but then its like fuck dan never eat again

AdamSpowdy (10:15:54): i hope you are really laughing now
AdamSpowdy (10:16:08): becasue im stuck in this math class with three kids other than myself...wanting to bust out laughing...but im stuck with this stupid huge smile on my face while the prof looks at me like im retarded AdamSpowdy (10:16:28): damn it im laughing
AdamSpowdy (10:16:37): we gotta change the subject
AdamSpowdy (10:16:42): i look retarded fight now
AdamSpowdy (10:17:01): and the prof is this serious guy and im stuck looking at him with this hugh smile
AdamSpowdy (10:17:07): ugh this is so awkward

Från en annan vinkel.

image169

image171

Nu sjunger de utanför fönstret igen

Jodå. Sent blev det. När Maria knackade på klockan halv åtta i morse satt jag fortfarande framför den här skärmen, precis färdig med mitt arbete. Engelskan sovs bort liksom psykologin. BHL-lektionen likaså. Jag vet, men snart är det lov. Jag har så mycket att göra. Så mycket, mycket, mycket att göra. Ångest. Jag vill ju leva? Imorgon ska jag träffa min engelskalärare. Jag har blundat för det, men nu mailade han mig tillslut. De tre senaste skrivarbetena, Lovisa. Jag vill gärna ha in dem nu. I övrigt skulle jag gärna vilja veta hur jag fyller på min mobil. Sist vi försökte klura ut det slutade det med att Jake fick göra det åt mig, då det verkade som att man behövde ett amerikansk bankkkonto. En aningens irriterande att inte kunna ta emot samtal. Christine kollar på vänner, som vanligt, och jag sitter och väntar in julkalendern som släpps på webben alldeles strax. Subway igår, det var godt. Godnatt.

image167

Skriva?

Så vad har jag sysslat med den här helgen? Ja, inte läxor i alla fall. Shit, shop, aj.. nu har jag bra mycket att ta tag i. Får magont av bara tanken. Bäst att skriva lite strunt så kanske det ordnar sig? (...)

I fredags åkte jag, Hans, Dan, Ben & Andrea till Mankato där det vankades fest. En fyra för obegränsat med bål. Den godaste jag smakat! Helt wünderbar. Tyvärr tog den ju slut efter bara någon kvart, vilket inte var så konstigt med tanke på den smockade lägenheten.. Så vi rodde vidare! Jag var trött som en gås och halvsov i en soffa, medan det spelades Guitar Hero concert.. eller något liknande. Man har med trummor & sång m.m. Hans tvingade upp mig för världens längsta prommis också. Mysigt, men läskigt. Damn it, han påminner så mkt om H så det är läskigt.

På lördagen bodde jag mest i Hans och Bens rum.. kollade Pulp Fiction m.m. Sjukt bra film. Lite bättre än den vi såg senare, ovanför cafeterian.. 22 days eller vad den hette? Helt störd.

Just nu håller jag på att skriva på ett papper i Care and Prevention of Athletic Injuries. En riktigt "fucked up assignment" som Adam säger (han håller i denna stund på att skriva det åt mig). Eh, ja, jo jag kan inte riktigt låta bli att skriva det själv också.. även om jag vet att jag borde ägna tiden åt mina andra läxor, som han säger. Har bara svårt att tro att någon annan kan skriva det bättre än jag? Så jag kommer nog bara använda hans text som komplement till mitt eget... schh, don't tell.

Knaprar på Peppermints mints med koffein gör jag också. För att hålla mig vaken. Gosh, jag sover alldeles för lite..

image168

Gårdagens

image166
En klar favorit.


Hallelujah

I och med att jag befinner mig i fel land har jag ju inte kunnat följa svenska Idol, men jag har sett ett par klipp på internet.. ja, eller rättare sagt: jag såg två stycken klipp med olika artiser från första uttagningen. Ett var med Amanda, och sedan visste jag att jag inte behövde se något mer.